Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، شهرداری مشهد امروز لایحه دوفوریتی فعالیت خطوط حمل‌ونقل همگانی را تصویب کرد.

بر این اساس شهرداری مشهد مکلف است، به منظور جلوگیری از شیوع حداکثری ویروس کرونا و ضرورت سرویس‌دهی به صاحبان مشاغل و اصنافی که حضور آنان در محل کسب‌وکار اجتناب‌ناپذیر است، از تاریخ ۱۶ اردیبهشت ماه لغایت ۱۵ خرداد ماه سال جاری نسبت به سرویس‌دهی خطوط اتوبوس و مینی‌بوس‌رانی (۴۷ خط روزانه و ۱۸ خط حومه) از ساعت ۶ صبح الی ۱۹ اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصمیم‌گیری درخصوص کاهش یا تغییر خطوط، سرویس دهی در روزهای تعطیل و ساعات فعالیت ناوگان در مدت یاد شده، به عهده شهردار مشهد خواهد بود و ممنوعیت سرویس دهی خطوط قطار شهری مشهد با توجه به ریسک بالای انتشار ویروس کرونا لغایت تعطیلات عید سعید فطر تمدید شد.

این مصوبه شهرداری مشهد، خراسان رضوی را مکلف کرد به‌منظور تصمیم‌گیری در خصوص ادامه تعطیلی قطار شهری بعد از تعطیلات عید سعید فطر و همچنین تعیین تکلیف وضعیت سرویس‌دهی اتوبوسرانی بعد از ۱۵ خرداد سال جاری با در نظر گرفتن شرایط روز و آخرین گزارش ستاد مقابله با کرونا، نسبت به ارائه لایحه پیشنهادی به شورا اقدام کند.

گفتنی است؛ خط ۱۳ از پایانه الهیه تا پایانه وکیل آباد، خط ۱۷ از پایانه الهیه تا پایانه آزادی، خط ۱۸/۱ از پایانه الهیه تا پایانه آزادی، خط ۲۴ از پایانه شهدا تا ایثارگران، خط ۲۶ از پایانه فلسطین تا پایانه معراج، خط ۲۸ پایانه شهدا تا پایانه گردشگری، خط ۴۶ پایانه شهید گمنام تا پایانه طبرسی، خط ۵۸ از پایانه مصلی تا مهرآباد، خط ۶۲ از پایانه باب الجواد (ع) تا پایانه آزادی، خط ۸۰ از پایانه گردشگری تا پایانه ذکریا، خط ۸۵ از پایانه امام رضا (ع) تا پایانه معراج، خط ۹۴ از پایانه آزادی تا انتهای صیاد شیرازی، خط ۹۵ از پایانه فلسطین تا پایانه سرافرازان و خط ۹۹ از پایانه خواجه ربیع تا پایانه وکیل‌آباد فعال خواهند شد.

همچنین خط ۱۰۳۴ از پایانه شارستان تا پایانه مهر مادر، خط ۱۰۵۱ از پایانه شارستان تا پایانه میامی، خط ۵۵ از پایانه مصلی تا کریم‌آباد، ۱۰۹۳ از پایانه آزادی تا بولوار نماز و خط ۱۰۹۸ از انتهای حجاب تا هاشمیه ۹۱ به شهروندان خدمات‌رسانی خواهند کرد.

کد خبر 508010 برچسب‌ها استان خراسان رضوی حمل و نقل شهری مترو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان خراسان رضوی حمل و نقل شهری مترو پایانه آزادی سرویس دهی تا پایانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۸۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!

تین نیوز

سازمان قطار شهری شهرداری قم قرارداد ساخت متروی قم در شهریور ۱۳۹۰ را بست و قرار شد در سال ۱۳۹۵ این پروژه به بهره برداری برسد اما به دلایل مختلف چنین اتفاقی نیفتاد.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، آبان ماه 1402 بود که طرح تحقیق و تفحص از قطار شهری قم در شورای اسلامی شهر قم  مطرح و پس از یک بررسی همراه با چالش و جنجال در نهایت با ۶ رأی ممتنع ، یک مخالف و ۶ رأی موافق به تصویب نرسید.

 رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر قم در خلال بررسی طرح تحقیق و تفحص از سازمان قطار شهری شهرداری قم اذعان داشت: این پروژه باید طی ۶ سال به بهره برداری می رسید که هنوز درگیر و دار مباحث مختلف فنی و اجرایی است. متاسفانه میزان پیشرفت فیزیکی قطار شهری قم به خاطر عوامل متعددی که نیازمند بررسی های ویژه است، بسیار عقب تر از پیش بینی های اولیه است.

مطلب پربازدید مرتبط را بخوانید:

خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟

به گفته اعضای شورای اسلامی شهر قم  در حالی که تا چند سال پیش امکان خرید هر واگن قطار شهری با قیمت ۶ میلیارد تومانی ممکن بود که هم‌اکنون باید بیش از ۵۱ میلیارد تومان برای هر واگن هزینه شود.

 راه اندازی متروی قم به قدری زمان بر شده که در حال حاضر  مهمترین مطالبه عمومی مردم قم در حوزه حمل ونقل عمومی به شمار می رود. این روزها کارزاری در جریان است که خواهان تسریع در راه اندازی متروی قم است. در خواست مردم شهر قم از سید مرتضی سقاییان نژاد اصفهانی؛ شهردار قم و شورای اسلامی شهر قم راه اندازی سریع متروی قم است.

در کارزار «درخواست راه اندازی سریع مترو قم» خطاب به این مسئولان آمده است: ساخت مترو قم زمان زیادی برده و مردم نیاز دارند هرچه سریع تر از این خدمات بهره برداری کنند. بنابراین با توجه به نیاز شهروندان و آسان شدن حمل و نقل و پیشرفت و رونق شهر مقدس قم، ما امضاکنندگان این کارزار از شما درخواست داریم این موضوع را پیگیری کنید تا هرچه سریع تر به بهره برداری از این خدمات دست یابیم.

به گفته اعضای شورای شهر قم برای ارتقای حمل ونقل عمومی ردیف بودجه قابل توجهی اختصاص داده شده است اما هنوز این مهم عملیاتی نشده است و انتظار و مطالبه از شهرداری تحقق آن است.

گفتنی است خط یک متروی قم به طول ۱۴.۸ کیلومتر و ۱۴ ایستگاه عبوری در حال احداث است. فاز نخست خط یک مترو قم در قالب ۶ ایستگاه حدفاصل قلعه کامکار تا میدان مطهری ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

همچنین خط دو مترو نیز به طول ۱۵.۵ کیلومتر از شهرک پردیسان آغاز و در محدوده چهارراه بازار قم خاتمه می یابد.

متروی قم آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • خدمات اتوبوسرانی برای بازی فوتبال استقلال و ذوب‌آهن
  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • دستگیری باند سارقان کابل های مترو!
  • سارقان ۱۰ میلیاردی مترو تهران دستگیر شدند؟
  • یک دزدی ١٠ میلیاردی از متروی تهران/ سارقان چه چیزهایی از مترو می‌دزدند؟
  • سرقت ۱۰ میلیارد تومانی از متروی تهران / دزدی غیرقابل باور سارقان از مترو